ЧІПБ приймав Усеукраїнську науково-практичну конференцію

7 Квітня 2017 17:02

У четвер 6 квітня у Черкаському інституті пожежної безпеки ім.Героїв Чорнобилю були підведені підсумки Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів і студентів «Пожежна та техногенна безпека: теорія і практика».

fire.ck.ua

Упродовж двох днів роботи конференції учасники представили свої наукові доповіді, а також взяли участь у роботі трьох майстер-класів: «Підготовка кінологічних розрахунків до проведення пошуково-рятувальних робіт», «Використання безпілотних літальних апаратів в пожежній та техногенній безпеці», «Основи надання сучасної першої домедичної допомоги згідно з протоколами тактичної медицини ТССС» та семінар «Стереотип рятувальника у населення України».

Як розповіли у ЧІПБ, під час урочистого закриття конференції були відзначені кращі доповіді, представлені під час пленарного та секційних засідань. Дипломи отримали:

– у номінації «За актуальність» – Богдан Куркурін, Леонід Лукашенко (ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України);

– у номінації «За найкраще впровадження» – Михайло Русняк (ЛДУБЖД), Олександр Шевченко (ЧДТУ);

– у номінації «За математичне забезпечення» – Ольга Кучерява (ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»), Олена Дацько, Олександр Ністратов (ДНУЗТ ім. академіка В. Лазаряна);

– у номінації «За використання комп’ютерних технологій» – Сергій Митько (ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України), Ярослав Старинець (ЖВІ ім. С. П. Корольова);

– у номінації «За контрольний експеримент» – Віктор Малихін (ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України), Назар Грабовський, Андрій Щерба (НАСВ ім. гетьмана Петра Сагайдачного).