У поминальний день в Черкасах збільшать кількість тролейбусів до кладовищ

20 Квітня 2017 19:44

У Черкасах в поминальний день 23 квітня буде збільшено кількість тролейбусів на маршрутах міста, інформують на КП “Черкасиелектротранс”.

Зокрема, на кожному з маршрутів № 1/1А, 12 – буде курсувати на 2 тролейбуси більше, аніж в минулому році в поминальний день, на маршрутах № 2, № 3 і № 7– додано ще по одному тролейбусу, також маршрут № 12 збільшено на 2 ранкових рейси, а № 10 – на 2 ранкових і 10 вечірніх (до 21.00 год).

Спеціально для зручності доставки мешканців міста до міських кладовищ у поминальний день курсуватимуть тролейбуси на 3 додаткових маршрутах:

1) Кільцевий: «Залізничний вокзал-вул.Смілянська-бул.Шевченка-вул.Грушевського-вул.Одеська-вул.Руставі-вул.30-річчя Перемоги-вул.Смілянська-вул.Вернигори-«Залізничний вокзал».
2) Кільцевий: «ЧЛФЗ “Аврора”-вул.Чигиринська-вул.Добровольського- бул.Шевченка-вул.Смілянська-вул.30-річчя Перемоги-вул.Руставі-вул.Одеська-вул.Грушевського-бул.Шевченка-вул.Добровольського- вул.Чигиринська-ЧЛФЗ “Аврора”».
3) Тролейбусний парк-пр.Хіміків-вул.30-річчя Перемоги-вул.Руставі- вул.Одеська-вул.Генерала Момота (розворот через “мале” кільце ) і в зворотньому напрямку.