Родинна сварка завершилася стріляниною (відео)

21 Квітня 2017 15:27

У Черкаському районі сімейний конфлікт завершився стріляниною. Як розповіли у Головному управліні поліції, до правоохоронців звернулися мешканці району з повідомленням про те, що на сусідському подвір’ї невідома особа здійснила декілька пострілів та побігла в напрямку лісу. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі, керівництво ГУНП, представник дозвільної системи, кінолог зі службовою собакою та спецпризначинці.

ch.npu.gov.ua

На місці події було встановлено, що в одному з будинків, відбулась сімейна сварка між 20-річною місцевою мешканкою, її рідними та її 30-річним чоловіком. У розпалі конфлікту чоловік здійснив декілька пострілів з помпової гладкоствольної рушниці та, прихопивши з собою зброю, втік в напрямку лісового масиву.

ch.npu.gov.ua

На пошуки озброєного чоловіка направили групу співробітників роти особливого призначення та кінолога з собакою. Вжитими оперативно-розшуковими заходами місцезнаходження зловмисника було встановлено. На даний час з ним працюють слідчі. Зброя вилучена.

ch.npu.gov.ua

За даним фактом слідчим відділенням Черкаського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.