Кам’янські рятувальники отримали новий пожежний автомобіль (відео)

12 Травня 2017 13:00

У четвер 11 травня сучасний пожежно-рятувальний автомобіль на базі шасі МАЗ отримали рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини в місті Кам‘янка. Машина була придбана за рахунок коштів державного бюджету.

ck.dsns.gov.ua

Пожежна автоцистерна буде задіяна на ліквідацію пожеж в районі і проведення рятувальних робіт. Як зазначають фахівці, МАЗ на відміну від старих ЗИЛів та більш нових Камазів, легший у керуванні, вивозить більшу кількість води та піноутворювача, більш зручний і комфортний для особового складу.

В урочистій обстановці, за участі керівництва районної державної адміністрації, районної ради, міськвиконкому, представників депутатського корпусу і підприємців району, ключі від автомобіля з рук начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Віктора Гвоздя отримав начальник Кам’янського районного сектору Сергій Щербак.

ck.dsns.gov.ua

Від районної влади рятувальники також отримали  сертифікат на суму 195 тисяч гривень, який дозволить вирішити питання покращення матеріальної бази підрозділу. А від міської – сертифікат на придбання спеціального, підсиленого взуття для рятувальників підрозділу.