КВУ назвав депутатів-прогульників із Черкащини

12 Травня 2017 14:46

Комітет виборців України закликає представників ЗМІ бойкотувати народних депутатів, які  систематично ігнорують роботу в парламенті.

Серед 49  депутатів, які є лідерами за кількістю пропущених засідань та голосувань у ВР, – четверо, пов’язаних із Черкащиною. Це “мажоритарники” Геннадій Бобов, Володимир Зубик та Валентин Ничипоренко. А також списочник від БПП Віталій Чепинога.

Відповідно до дослідження КВУ, виконаного в рамках проекту Дослівно, цьогоріч дев’ятеро народних депутатів пропустили близько 90% засідань Верховної Ради. Це Є. Мураєв, С. Семенченко, А. Білецький, І. Шкіря, Д. Ярош, Є. Бакулін, М. Добкін та О. Онищенко і С. Клюєв. Інформація за даними письмової реєстрації.

Частина депутатів формально були присутні на пленарних засіданнях Ради, але систематично ігнорували голосування. Так, з початку 2017 року 49 народних депутатів пропустили понад 90% голосувань в Раді. Серед них такі відомі політики як В. Парасюк, Ю. Бойко, В. Рабінович, О. Вілкул. Д. Добкін, Н. Шуфрич, В. Новинський, Н. Королевська.