Найцікавіші для туристів місця на Черкащині зібрали на одному сайті

30 Травня 2017 16:30

Компанія Google Україна спільно з ЧеркаськоюОДА презентували результати проекту “Цифрове перетворення Черкаської області”. Його метою є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку ОДА.

У рамках проекту створено спеціальний сайт “Мандруй Черкащиною” (https://discover.ck.ua/), де зібрано інформацію про найцікавіші для туристів місця в області. На сайті є багато корисної інформації, зокрема 3D-тури по Національному дендрологічному парку “Софіївка”, Національному історико-культурному заповіднику “Чигирин”, Шевченківському національному заповіднику у Каневі та Буцькому Каньону.

За допомогою опції “Сплануй подорож” на сайті можна скласти маршрут місцями області, які вас зацікавили, поділитися або запросити друзів тощо. Крім того, на сайті можна знайти вже готові маршрути найцікавішими локаціями області із зазначенням контактної інформації, загальної відстані, необхідного часу і карти маршруту.