Курсант Черкаського інституту освідчився коханій на випуску (фото)

10 Червня 2017 20:24

Сьогодні на урочистостях випуску фахівців служби порятунку у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України  курсант 4-го курсу Вадим Санін запропонував своїй коханій руку й серце. Про романтичний епізод розповів Костянтин Проценко з управління ДСНС у Черкаській області.

Фото Костянтина Проценка

Фото Костянтина Проценка

Фото Костянтина Проценка

Фото Костянтина Проценка

“Освідчення у коханні – це завжди очікувано але й несподівано. Курсант 4-го курсу ЧІПБ Вадим Санін освідчився своїй коханій Олені! І чого тільки не буває під час випуску! P.S. – Вона сказала, – “так!”, – написав Проценко у своєму фейсбуку.

Нагадаємо, сьогодні у ЧІПБ відбувся випуск фахівців служби порятунку. Як поінформували у навчальному закладі, цьогоріч 144 молодих випускника отримали перше офіцерське звання лейтенант служби цивільного захисту. Також закінчили навчання у ЧІПБ 41 студент.

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Під час заходу було вручено різні нагороди 75 особам.
Запрошений на свято настоятеляь Храму Каплиці Ікони Божої Матері “Неопалима Купина” протоієрей В’ячеслав провів церемонію освячення молодих лейтенантів на подальшу службу.

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Хвилюючим моментом для усіх став перший офіцерський вальс. Також присутні переглянули показові виступи майбутніх вогнеборців-рятівників та творчі виступи представників художньої самодіяльності.