Департаменту культури Черкаської ОДА представили нового очільника

13 Червня 2017 16:54

Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА віднині з новим керівником. Ним став Шабатін Олександр Олексійович (на фото – праворуч). Його представив сьогодні колективу перший заступник голови ОДА Віталій Коваль.

ck-oda.gov.ua

“Нині перед ним стоїть важливе завдання – навести лад у Департаменті, зокрема з документацією, завершити процес ліквідації в попередніх структурах, знайти спільну мову з усіма творчими спілками, окрему увагу приділити зв’язкам з громадськістю, інформаційній політиці тощо. Я ж, як куратор галузі, підтримуватиму  порадами та рекомендаціями”, – сказав Коваль.

Шабатіна призначили на посаду директора Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА  за результатами конкурсу – відповідно до Розпорядження обласної адміністрації № 95-к від 12 червня 2017 року, на підставі заяви, протоколу засідання конкурсної комісії, листа Міністерства культури України від 8.06.2017 № 347/8/42-17.

Він 1987 року народження, родом зі Сміли, магістр державної служби, має майже 7 років стажу держслужби. До призначення працював на посаді заступника начальника управління – начальника організаційного відділу, управління організаційного забезпечення апарату обласної державної адміністрації, інформують в ОДА.