Лісівники Канівщини облаштували для путівників рекреаційний пункт

20 Червня 2017 14:00

Нагоду відпочити в затишному куточку Подніпров’я поблизу села Пекарі, що на Канівщині, мають можливість не лише мешканці цього населеного пункту, але й усі, хто завітає сюди. Працівники Канівського держлісгоспу і задумали цієї весни спорудити рекреаційний пункт “Пекарі”, тим самим опорядивши тутешні мальовничі місця, інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Відтепер сюди можна завітати та влаштувати пікнік і з сім’єю, і з компанією друзів, чи й просто наодинці. Для цього тут є всі можливості – бесідки та колиба, де можуть розміститися відразу три різних компанії друзів. Для найменших відвідувачів чи й для романтичної бесіди двох закоханих є гойдалка. Спеціально обладнані місця для вогнища завбачливі лісівники-умільці облаштували камінням, аби убезпечити розповсюдження вогню до лісу. Для тих, хто матиме бажання дістатися до місця відпочинку човном, обладнано дерев’яний приплав, де без жодних проблем можна пришвартуватися чи й просто посидіти, дивлячись на чудовий Дніпро.

Інформаційний стенд, що його встановлено в центральній частині рекреаційного комплексу, інструктує відвідувачів щодо правил поведінки в лісі і заодно є пропагандою співжиття із природою в злагоді та любов’ю до навколишнього світу.