У Тальному теж ремонтують міст через річку

21 Червня 2017 09:40

У понеділок 19 червня “дорожники” розпочали у центрі Тального ремонт асфальтного покриття мосту через Гірський Тікич. Роботи триватимуть до 22 червня, пише сайт “Вісті Черкащини”.

viche.ck.ua

Ще з весни дороги у Тальному ремонтують два підприємства – державне і приватне. Силами філії державного підприємства «Тальнівський райавтодор», станом на 15 червня виконано ямковий ремонт на вулицях Соборній, Віті Проценка, Веселокутській, Майданецькій, Урожайній, 80-ї гвардійської дивізії і Багряній та «залатано» дорогу до Соколівочки.

Приватне підприємство «Будсервіс Ко» (м.Ватутіне), яким керує Олександр Климчук, відремонтувало вулиці Небесної Сотні, Перемоги, Гагаріна, Скворцова, Самойлова, Замкову і Святотроїцьку.

─ Продовжуємо ремонти міських вулиць Набережної, Партизанської, Вокзальної. Завершимо ремонт асфальтного покриття мосту і приступимо до дороги у Гордашівці, – каже заступник Тальнівського міського голови Віталій Марченко.

Віталій Миколайович розповів, що уже виготовлено нові дорожні знаки, які будуть встановлені як тільки завершиться ремонт вулиць.

Нагадаємо, у бюджеті Тальнівської громади на ремонт доріг закладено два мільйони сімсот тисяч гривень. Уже освоєно мільйон шістсот тисяч гривень.