У мережі показали, якими темпами триває ремонт на мосту через Дніпро (відео)

29 Червня 2017 08:30

У Службі автодоріг на Черкащині звітують – на мосту та на дамбі через Дніпро продовжуються ремонтні роботи, які стартували 19 червня.

Фото Служби автомобільних доріг у Черкаській області

Як повідомили у прес-службі САДу, на дамбі підрядною організацією ТОВ “Трансстроймеханізація” проводяться роботи з холодного фрезерування старого асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття з використанням асфальтоукладальника.

Виконане холодне фрезерування старого асфальтобетонного покриття шириною 4 метри на ділянці понад 4 тис. кв. м. Наразі проводяться роботи з огородження робочої зони бетонними блоками для забезпечення безпеки працівників, які виконують ремонтні роботи та роботи з демонтажу бар’єрного огородження зі сторони залізничного полотна.

Утім, на ділі виявляється, що ремонт триває зовсім не так активно, як інформують у Службі автодоріг. У спільноті “Типичные Черкассы” розповсюдили відео, на якому видно, що 27 червня о 13.15 на мосту не видно жодної роботи. “Як бачимо, десятки робітників та безліч техніки, не покладаючи рук, роблять все можливе аби якомога швидше завершити роботи на надважливому для міста об’єкті!”, – іронізують у спільноті.