На мосту через Дніпро розпочалися цілодобові ремонтні роботи

5 Липня 2017 20:04

На мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 4 липня розпочалися цілодобові ремонтні роботи. Вдень на мосту працює одна бригада працівників підрядного підприємства, а вночі – дві, інформують у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

На мосту через Дніпро силами підрядного підприємства ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, яке виконує поточний середній ремонт мосту, виконане холодне фрезерування старого асфальтобетонного покриття шириною 4 метри на ділянці понад 4 тис. кв. м. Також закінчуються роботи з демонтажу старого бар’єрного та решітчатого огороджень зі сторони залізничного полотна та їх вивезення з робочої зони. Згодом замість демонтованого огородження буде встановлене нове бар’єрне огородження з оцинкованого металу.

Окрім того, сьогодні, 5 липня, на мосту розпочнуться роботи з розбирання захисного шару мостових плит.

На дамбі на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 – 23+062 підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація» проводяться подальші роботи з холодного фрезерування старого асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття з використанням асфальтоукладальника. Разом з тим, на дамбі розпочалися роботи з демонтажу старого бар’єрного та тросового огородження. Замість нього згодом буде встановлено металеве оцинковане огородження з обох боків автодороги.