Пожежа в Каневі: у квартирі загорівся холодильник, коли господарів не було вдома

13 Липня 2017 12:56

Сьогодні о 9.10 до диспетчерської служби Канівської пожежно-рятувальної частини, по лінії “101” надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку. 

На вулицю 206-ї дивізії в Каневі одразу виїхало два відділення чергового караулу підрозділу, інформують у ДСНС в Черкаській області.

Уже на місці стало зрозуміло, що проблема, яка підняла на ноги увесь під’їзд, -усередині трикімнатної квартири на третьому поверсі. З житла, заповнюючи сходову клітину, просочувався густий дим.

В апаратах на стисненому повітрі рятувальники увійшли до квартири. Як з’ясувалося, пожежа сталася на кухні, де горіли холодильник та газова плита. Завдяки оперативності пожежних, вдалось запобігти загоранню побутового газу, адже вогонь вирував вже навколо газової труби і у будь яку хвилину загрожував спалахом газу.

На час проведення розвідки та невідкладних робіт рятувальники вивели із задимленого під’їзду у безпечне місце 11 мешканців будинку, переважно літніх людей та трьох дітей віком від 7 до 12 років.