Міський голова Черкас кликає позачергову сесію через долю набережної

31 Липня 2017 09:00

На 4 серпня міський голова Черкас Анатолій Бондаренко скликає позачергову сесії міськради. Основна тема, яку мер хоче обговорити – недавнє рішення виконавчого комітету щодо детального плану забудови набережної Дніпра.

“Зважаючи на ті спекуляції, що розгорнулися навколо останнього рішення виконкому щодо розбудови мікрорайону Митниця, вважаю за доцільним призначити на наступну п’ятницю позачергову сесію, – написав Бондаренко у своєму фейсбуку. – Головне питання порядку денного – обговорення з депутатами та громадськістю міста подальших перспектив розбудови Митниці. Зокрема відкриття нового дитячого садочку, побудови концертної баскетбольної арени, нових велодоріжок тощо. І хоча після детального вивчення рішення виконкому порушень закону в ньому не виявлено і про жодну забудову набережної в ньому навіть не йдеться, готові спільно з депутатами ще раз обговорити це питання”.

Бондаренко також додав, що запрошує на сесію представників громади Черкас, яким обіцяє надати детальний “звіт про власників усіх земельних ділянок на Митниці, плани міської влади та інвесторів, зацікавлених насамперед у розбудові та розвитку одного з найкращих мікрорайонів нашого міста”.