Кошенята, яких сліпих викинули у зав’язаному пакеті на смітник, шукають люблячу родину (фото)

10 Серпня 2017 17:32

Уранці 4 серпня черкащанка Наталія Ковальова в районі Третьої міської лікарні  вигулювала собак і біля смітника виявила пакет із чотирма тижневими кошенятами. Малюки були ще сліпі. Пакет – зав’язаний.

“Кульок знайшла двірничиха, кошенята були живі й пищали. Мали тугенькі животики, очевидно, їх годували і викинули за кілька годин, – розповідає Наталія. – Двірничиха забрати їх не могла, тому коробку з кошенятами я принесла додому”.

Малюків прихистила Наталчина собака, російський спаніель Дана. Вона відразу пригорнула кошенят і стала для них мамою, яку позбавили хвостатих малюків безсердечні господарі. Годують малюків дитячим харчуванням Наталя і її дві доньки.

“Встаю до них вночі, як до малих дітей, – каже Наталя. – Кошенята хочуть їсти через 3-4 години, тому доводиться підходити до них кілька разів на ніч”.

Кошенятка вже відкривають очі. Двох уже забрали, ще двоє чекають люблячих господарів. Наталія залишити в себе хвостату малечу не може, бо в квартирі у черкащанки вже живуть дві собаки, два коти і інша живність. Охочі взяти пухнастика можуть звертатися до Наталії через соцмережу.

Лайфхак з годування кошенят і цуценят від Наталі:

Із різних причин господарям доводиться годувати маленьких кошенят і цуценят, часто роблять це з ложечки чи зі шприца. Найкраще – з маленької грушки на 50-100 мл, яку можна купити в аптеці. На грушку надіти гумку від піпетки, ножицями зробити невеликий надріз.