1 жовтня в Черкасах оголосили днем жалоби за вбитим депутатом

29 Вересня 2017 17:22

У зв’язку з трагічною загибеллю депутата міської ради, виконувача обов’язків директора департаменту житлово-комунального комплексу Михайла Бінусова 1 жовтня (неділя) в Черкасах оголосили Днем жалоби. Про це інформують у міськраді.

Михайло Бінусов ukrop.com.ua

Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Анатолій Бондаренко. В неділю на адміністративній будівлі міськвиконкому приспустять Державний Прапор України та Прапор міста Черкаси, також, згідно з документом, представники влади просять скасувати проведення у місті розважальних заходів.

Прощання із Михайлом Бінусовим відбудеться 1 жовтня о 12-00 у міському Будинку трауру (за адресою бульвар Шевченка, 155). Похорон – о 14-00 на першому міському кладовищі по вул. Одеській (центральна алея).

Нагадаємо, Бінусова розстріляли невідомі з автомата Калашникова пізно ввечері 28 вересня біля гаража по вул. Одеській, коли депутат паркував свій “Порш Кайєн”. Він загинув на місці.

Правоохоронці повідомили про основні версії злочину – це  вбивство, пов’язане з службовою діяльністю та вбивство на замовлення.

Разом із тим, на думку міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, вбивство Бінусова пов’язано з призначенням Михайла Марковича на посаду в департаменті ЖКК. За його словами, серед головних завдань, які мер ставив перед новим очільником цього структурного підрозділу – боротьба з корупцією в житловому господарстві Черкас.

Кримінальне провадження, пов’язане з резонансним злочином, розпочали черкаські правоохоронці та Генеральна прокуратура України.