На мосту через Дніпро почали класти нижній шар асфальтобетону

29 Вересня 2017 14:35

На мосту через річку Дніпро біля Черкас будівельники підрядної організації ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ” розпочали роботи із влаштування нижнього (вирівнюючого) шару асфальтобетонного покриття, інформують у Службі автомобільних доріг в області.

Фото САД у Черкаській області

Наразі вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття влаштовано на підході до мосту на перехідній плиті зі сторони Черкас. 28 вересня роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття продовжилися на підході до мосту на перехідній плиті зі сторони Золотоноші.

Працівники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» проводять роботи із нанесення шару гідроізоляції на нову монолітну бетонну плиту. По завершенню нанесення шару гідроізоляції, розпочнуться роботи із укладання асфальтобетонної суміші на правому проїзді на монолітну плиту.

На мосту також завершено встановлення всіх металевих оцинкованих воронок у водовідвідні труби для відведення опадів з проїжджої частини мосту. Закінчено роботи з укладання нового бордюрного каменю та деформаційних швів на правій стороні мосту. Завершується розбирання бордюрного каменю, завершено очищення тротуару від старого асфальтобетонного покриття з лівої сторони мосту, йдеться в повідомленні САД у Черкаській області.

Фото САД у Черкаській області

Також продовжуються роботи з піскоструменевого очищення металевих поверхонь ферми мосту від старої фарби та іржі. Проводиться ґрунтування металевих елементів прогонових будов ґрунтом, що наповнений цинком, для їх захисту від корозії.

Усі роботи з ремонту проїжджої частини на мосту через Дніпро, за сприятливих погодних умовах, планується завершити до кінця листопада.