Задіяно максимальний ресурс для розкриття злочину, – голова ОДА про резонансне вбивство депутата

29 Вересня 2017 15:34

Михайло Бінусов ukrop.com.ua

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко прокоментував гучне вбивство депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова, яке сталося увечері 28 вересня. Бінусова розстріляли з автомата Калашникова. 

“Як і всі, я шокований цим зухвалим злочином. Найперше щирі співчуття рідним і близьким Михайла. Зранку я провів нараду з керівництвом прокуратури Черкаської області, обласних управлінь Нацполіції та СБУ. Задіяний максимальний ресурс задля розкриття цього злочину. Правоохоронці інформуватимуть громадськість про перебіг розслідування, – заявив Ткаченко у своєму фейсбуку. – Також мав низку зустрічей із представниками громадськості та влади міста. Ключове: нинішня криза в міській владі не повинна жодним чином зашкодити громаді”.

У зв’язку зі злочином на території Черкаської області введено в дію план “Сирена”. Слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області дану подію внесено в ЄРДР та відкрито кримінальне провадження за ознаками пункту 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.