4 жовтня час пропускних “вікон” на черкаському мосту зміниться

3 Жовтня 2017 20:51

Завтра, 4 жовтня, на мосту через річку Дніпро триватимуть роботи з асфальтування правого проїзду. Через це час пропускних “вікон” для автомобілістів змістився, зокрема, ранкове “вікно”  запрацює на годину раніше – з 5 до 8 години ранку. Опісля на об’єкті відразу ж розпочнуться роботи з укладання асфальту. А вечірнє “вікно” запрацює на дві години пізніше – орієнтовно з 18.00 до 21.00 години.

Зважаючи на тривалість робіт, такий графік, можливо, діятиме і в четвер.

“Укладання асфальту – тривалий виробничий процес, який вимагає безперервності робіт, – відзначив начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу облдержадміністрації  Сергій Чубань. – Розпочнуть асфальтування відразу ж по закриттю ранкового пропускного “вікна”. Відкриття вечірнього “вікна” можливе із затримками. Тож прошу водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і, за можливості, перенести свої поїздки на інший день. Ми працюємо над стратегічно важливим об’єктом, якісний ремонт якого – найголовніший пріоритет”.

Фото Олександра Постола

Про подальші зміни роботи пропускних “вікон” інформуватимемо додатково. Традиційно, вікна діють з 6 до 9 та з 16 до 19 години.