ЧНУ першим серед українських вишів запровадив власний мобільний додаток

23 Листопада 2017 21:39

cdu.edu.ua

Першим серед вищих навчальних закладів України Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького запроваджує власний мобільний додаток. Розробником стала компанія Foso Agenc, а ініціатором — Студентська рада університету, повідомляють у ЧНУ.

“Наша ідея полягала в тому щоб мобільні додатки, які в Україні широко використовуються для бізнесу, можна було адаптувати для навчальних закладів. Підтвердженням актуальності нашого проекту стало замовлення від вищого навчального закладу Фінляндії, над яким ми нині працюємо. Розробляючи мобільний додаток для європейських вишів, ми вирішили зробити аналогічний продукт для українських викладачів і студентів. Першою на нашу ініціативу відгукнулася Студентська рада Черкаського національного. Їх активно підтримала адміністрація університету, і за місяць ми розробили мобільний додаток ЧНУ, який готові днями офіційно запустити”, — говорить Костянтин Моісєєв, стратегічний директор компанії Foso Agency.

Для чого потірбен мобільний додаток? Університетська громада Черкаського національного, яка ним користуватиметься, матиме доступ до інформації, необхідної для функціонування навчального закладу. Це розклади занять та інформація про те, хто їх проводить, і контакти, і навігація студентським містечком, і анонсування подій, і університетські новини, і інформація про вступну кампанію для абітурієнтів. Приємним бонусом для студентів стане своєрідна соціальна мережа, в якій можна знайомитись, постити фото та оперативно повідомляти про події.

Додаток розрахований на дві мобільні платформи: Android та iOS. Завантажити можна з Play Market та Apple Store.