Черкаську таксистку, яка зникла на Різдво, досі шукають

11 Січня 2018 21:45

На Черкащині тривають необхідні слідчо-оперативно розшукові заходи по встановленню місцезнаходження жінки-таксиста, яка зникла на Різдво. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, до правоохоронців Черкаського відділу поліції звернулась черкащанка із заявою про зникнення своєї матері – таксистки одного із перевізників у місті Черкаси. Донька розповіла, що мама 7 січня 2018 року виїхала на автомобілі «Mercedes Vito» білого кольору та 08.01.2018 року у звичний період часу на зв’язок не виходить. Поліція терміново ввела на території області оперативний план «Перехват», для перевірки всіх автомобілів марки «Mercedes Vito» білого кольору. Зрештою, прівоохоронці відшукали автомобіль, але жінки там не виявилось. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази, повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

Разом із тим, тут зазначають – інформація про те, що поліція знайшла тіло жінки, не відповідає дійсності.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які бачили зниклу жінку на автомобілі марки «Mercedes Vito», білого кольору в нічний час, в період з 7 січня по 8 січня 2018 року або володієте інформацією та подробицями про перебування зниклої жінки дзвонити на лінію «102» або за телефоном 067-462-95-05.