Шість вулиць у Черкасах можуть перейменувати (перелік)

19 Січня 2018 08:16

Шість вулиць у Черкасах можуть отримати нові назви. Відповідний проект рішення погодив виконавчий комітет Черкаської міської ради, розглянувши пропозиції  комісії з питань найменування вулиць, провулків та враховуючи проведення загальноміського громадського обговорення.

Ідеться  про перейменування  вул.  Нахімова  –  на вул. Юрія Тарасенка,  вул. Невського – на   вул.  Олександра Маломужа, вул. Грибоєдова – на вул. Ярослава Чалого, вул. Ярославська  – на вул. прикордонника Лазаренка , провулок Стасова – на вул. старшини Бойка, пров. Чкалова – на вул. Андрія Терещенка. Наступним кроком стане затвердження цього проекту рішення депутатами  міської ради.

У документі доручено  департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради з врахуванням затверджених вимог та рекомендацій організувати та забезпечити виготовлення, встановлення покажчиків з новими назвами.
А також – рекомендувати фізичним та юридичним особам, які мають у власності будинки та споруди, виготовити і встановити покажчики з новими назвами вулиць, провулків та узвозів, відповідно до вимог рішення виконавчого комітету від 24.01.2012 № 109 “Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресного господарства м. Черкаси”.