Чергова трагедія від вогню на Черкащині – в пожежі загинули матір і син (відео)

20 Лютого 2018 18:13

У селі Червона Слобода під Черкасами сьогодні внаслідок пожежі загинули матір і син. Про вогонь у житловому будинку на вулиці Богдана Хмельницького о 09:54 рятувальникам повідомили сусіди.

ck.dsns.gov.ua

На ліквідацію пожежі прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та добровольці місцевої пожежної команди із села Леськи. Спільними зусиллями вогнеборців, які через сильне задимлення всередині будинку були змушені працювати в апаратах захисту органів дихання, пожежу о 10:22 вдалося локалізувати, а 10:47 повністю ліквідувати.

Із початку року у вогні загинуло 26 черкащан

Помітивши дим із вікон будинку, сусіди одразу кинулися до хати. В одній із кімнат люди знайшли тіла двох загиблих – 54 річного чоловіка та його 74-річної матері.

Вогнем пожежі знищено меблі, побутову техніку, стіни та речі домашнього вжитку. За попередньою інформацією, причиною пожежі стала необережність під час куріння.

В управлінні ДСНС Черкаської області звертаються до громадян – в краї склалася вкрай напружена ситуація із загибеллю людей на пожежах. 

Основними причинами трагічних випадків залишається необережність при палінні в нетверезому стані, а також порушення правил експлуатації пічного опалення. Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення людей до елементарних правил безпеки, – причина пожеж та загибелі людей у них!