За добу черкаські рятувальники допомогли подолати негоду трьом десяткам авто (відео)

1 Березня 2018 11:12

Упродовж минулої доби рятувальники Черкащини надавали допомогу водіям, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів, у 14 випадках. Врятовано 32 людини.

Так, о 09:30 кам’янські рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль MAN, який через снігопад застряг на вулиці Шевченка. Вже ввечері із села Михайлівка надійшло повідомлення про те, що на трасі “Київ-Знам’янка” знаходяться декілька вантажних автомобілів, які не можуть подолати слизьку ділянку автодороги. На місці події працювали рятувальники кам’янської пожежно-рятувальної частини, які загалом відбуксирували на підйом та витягли зі снігових заметів 15 вантажних автомобілів.

О 12:20 золотоніські рятувальники в місті Золотоноша на вулиці Шевченка допомогли водієві вантажного автомобіля DAF, який не зміг подолати підйом та ускладнював рух іншого автомобільного транспорту. Вже вночі у Золотоноші та селі Маліївка рятувальники звільнили зі снігових заметів ще 3 вантажні автомобілі VOLVO та DAF, які потрапили у сніговий замет та не могли рухатися.

Також, о 01:45 в обласному центрі на розі вулиць Сумгаїтська-Казбетська, рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини  витягли зі снігового замету 2 вантажні автомобілі DAF, які стали заручниками негоди.

Загалом, впродовж доби рятувальники допомогли подолати негоду водіям 29 вантажних та  одного легкового автомобілів у Черкасах, Золотоніському, Кам’янському, Катеринопільському, Канівському, Смілянському, Тальнівському, Уманському та Чигиринському районах.