“Снайпер”-рекордсмен із Черкас – кращий спортсмен області в лютому

7 Березня 2018 15:00

Стрілок з Черкащини, заслужений майстер спорту України з кульової стрільби, призер Олімпійських ігор Сергій Куліш став кращим спортсменом минулого місяця. Таке рішення ухвалила комісія із визначення кращого спортсмена Черкащини за підсумками спортивного лютого, інформують в обласному відділенні НОК України.

За звання кращого змагалися відразу троє спортсменів, які продемонстрували відмінні спортивні результати на змаганнях у лютому. Зокрема Вадим Дейнека – вільна боротьба, який на чемпіонаті України серед чоловіків та жінок до 23 років здобув ІІІ місце у ваговій категорії 97 кг, Кароліна Махно – бокс, яка на чемпіонаті України з боксу серед жінок, молоді та дівчат здобула І місце у ваговій категорії 81 кг та Сергій Куліш – кульова стрільба, який на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї у вправі ГП-мікс (командна стрільба чоловіка та жінки на 10 метрів по 40 пострілів) встановив рекорд світу, рекорд Європи та рекорд України.

Сергій Куліш та його тренер Віктор Нагній отримають грошову винагороду від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.