У Черкасах авто, яке загорілося на стоянці, патрульні гасили… снігом (відео)

21 Березня 2018 20:37

У Черкасах патрульні загасили автомобіль, який загорівся під час стоянки. Подія трапилася сьогодні вночі на вулиці Вернигори.

Патрульні отримали виклик про пожежу та швидко прибули за адресою.
На місці був припаркований автомобіль Opel Omega, з-під капота якого сипалися іскри, а потім він спалахнув вогнем. 
Поліцейські спочатку гасили полум’я за допомогою вогнегасника, а коли скінчилася суміш, взялися рятувати майно підручними засобами.

Черкаські патрульні загасили автомобіль, який загорівся під час стоянки

Черкаські патрульні загасили автомобіль, який загорівся під час стоянкиПодія трапилася сьогодні вночі на вулиці Вернигори. Патрульні отримали виклик про пожежу та швидко прибули за адресою. На місці був припаркований автомобіль Opel Omega, з-під капота якого сипалися іскри, а потім він спалахнув вогнем. Поліцейські спочатку гасили полум’я за допомогою вогнегасника, а коли скінчилася суміш, взялися рятувати майно підручними засобами. Коли за лічені хвилини загоряння локалізували, відрили капот й дістали акумулятор. Власниця транспортного засобу у цей час була поруч та бачила дії поліціянтів. Потім, дякувала інспекторам за швидку реакцію і надану допомогу.На місце також викликали рятувальників. Унаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Wednesday, 21 March 2018

Коли за лічені хвилини загоряння локалізували, відрили капот й дістали акумулятор.
Власниця транспортного засобу у цей час була поруч та бачила дії поліціянтів. Потім, дякувала інспекторам за швидку реакцію і надану допомогу.

На місце також викликали рятувальників. Унаслідок пригоди ніхто не постраждав.