4 квітня в Черкасах – генеральне прибирання

2 Квітня 2018 13:30

У середу, 4 квітня, у Черкасах оголошується загальноміський день благоустрою. Таке рішення було озвучено сьогодні під час оперативної наради міського голови Анатолія Бондаренка з керівниками комунальних підприємств та структурними підрозділами міськвиконкому, які опікуються цими питаннями, повідомляють у міській раді.

фото з мережі

Мер закликав присутніх докласти всіх зусиль, аби до Чистого четверга напередодні Великодня місто було прибрано. Він запросив усіх містян, колективи навчальних закладів, підприємств та установ різних форм власності вийти на генеральне прибирання міста і здійснити санітарну очистку та благоустрій на прилеглих територіях та прибережної смуги Дніпра, схилів по вул. Гагаріна, лісопаркової зони по вул. Генерала Момота та Соснівки.

Долучаться до спільної справи також керівництво Черкаської міської ради, депутати та працівники міськвиконкому, за кожним департаментом та управлінням буде закріплена окрема територія.

Усе сміття, зібране під час суботника у місцях загального користування, буде вивезено спеціалізованою технікою, яку забезпечує міська влада.

Під час наради міський голова акцентував увагу на прибиранні центральних вулиць, зокрема, бульвару Шевченка, вчасному вивезенню сміття, як поблизу багатоповерхових будинків, так і в приватному секторі. Оскільки через затримки з вивезенням відходів поблизу сміттєвих контейнерів починають накопичуватись гори сміття, яке потім розноситься вітром довкола.