Оголошено конкурс на здобуття краєзнавчої премії імені Максимовича 2018

27 Квітня 2018 08:14

Михайло Максимович (1804 – 1873)

Оголошено конкурс на здобуття краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича 2018 року, повідомляє відомий черкаський краєзнавець Василь Мельниченко.

Конкурс оголошено у двох номінаціях – для окремого автора і авторського колективу. Участь у ньому можуть брати окремі автори та авторські колективи, що підготували в останні п’ять років вагомі краєзнавчі праці, які обов’язково стосуються Черкащини і мають важливе пізнавально-виховне значення. Мова видань – українська.

Згідно умов конкурсу організація (установа), яка висуває кандидатуру автора чи авторського колективу, направляє до конкурсної комісії офіційне подання, належним чином оформлений протокол зборів чи засідання організації (установи), яка висуває дослідження, два примірники праці і рецензії та відгуки у пресі (якщо такі є) до 15 серпня 2018 року.

Подання направляються за адресою: 18001, м. Черкаси, площа Слави 1, обласний краєзнавчий музей, з поміткою “Премія Максимовича: на конкурс”.

Нагадаємо, Черкаську обласну премію імені нашого відомого земляка Михайла Максимовича, яка спочатку була літературно-краєзнавчою, а згодом – краєзнавчою було засновано 25 років тому, у 1994 році.