“Скарби гетьмана” шукатимуть на Чигиринщині

3 Травня 2018 16:00

«Скарби гетьмана» – під такою назвою 26 травня на Чигиринщині пройде автоквест. Його організаторами виступив автомобільний клуб «Черкаси» спільно з командою Всеукраїнського фестивалю VIRA FEST. Тож і проходитиме квест у перший день фестивалю.

promin.cv.ua

30 команд поїдуть Чигиринщиною у пошуках гетьманського скарбу. Аби його знайти кожній команді доведеться виконувати різні завдання, прокладати маршрути та читати карту. Організатори зазначають, що постать Богдана Хмельницького була оповита ореолом таємничості, тож і автоквестерам доведеться розгадувати чимало загадок. І лише найспритніші зможуть знайти ретельно схований скарб.

«Команди побувають не лише в туристичних місцинах, а й на таких локаціях, про які навіть не здогадувались і не чули. Тому всім учасникам автоквесту гарантуємо позитивні та незабутні враження», – розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко

Кількість учасників у кожній команді може бути різною. Але обов’язково до машини потрібно покласти лопату, адже не виключено, що легендарний скарб доведеться відкопувати.

Реєстрація на автоквест «Скарби гетьмана» здійснюється за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhBw9MTVUmimQXJspLpmKRbvhuOCTLjROJsCZnxINPDOVB9w/viewform
Триває реєстрація до 20 травня.
Детальніше за телефоном (067)470-46-51 (Андрій Яроменко)