Металеві вказівники з’явились у Черкасах (фото)

10 Травня 2018 17:19

Нові елементи благоустрою з’явилися у центральній частині Черкас. Тут встановили чотири вказівники напрямку та відстані до об’єктів туристичної інфраструктури.
Як повідомили в міській раді, це відбулося у рамках виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2017-2019 роки.

chmr.gov.ua

Елементи благоустрою розмістили за такими адресами:
• по бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Смілянською;
• по бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Святотроїцькою;
• по вул. Хрещатик біля перехрестя з вул. Байди Вишневецького;
• по вул. Хрещатик біля перехрестя з вул. Небесної Сотні.

chmr.gov.ua

Вказівники є частиною системи міської навігації, цільовим призначенням якої є надання жителям і гостям міста достовірної інформації про місцезнаходження певного туристичного об’єкту (пам’ятки архітектури та інші об’єкти загальноміського значення).

Навігаційні покажчики встановлені як окремий елемент благоустрою, інформація подана українською та англійською мовами з обох сторін стрілок.

“Такі елементи міської інфраструктури поліпшують естетику міського середовища та формують єдину систему орієнтування для жителів та гостей міста. Вказівники зробили з “чорного” металу черкаські майстри. У планах – встановити ще декілька таких покажчиків, – зазначив начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Черкаської міської ради Андрій Поліщук.