Студенти ЧІПБ зможуть навчатися за програмою подвійного диплому

7 Червня 2018 16:30

Відтепер студенти Черкаського інституту пожежної безпеки зможуть навчатися за програмою подвійного диплому, інформують у навчальному закладі.

17 років тому розпочалася тісна співпраця ЧІПБ із Головною школою пожежної служби, м. Варшава (Республіка Польща). Сьогодні йдеться вже про значну кількість втілених потужних спільних проектів, таких як міжнародні тактико-спеціальні навчання, конференції та круглі столи, українсько-польський студентський літній табір, програма академічних обмінів Erasmus+ тощо.

fire.ck.ua

5 червня в. о. начальника інституту Олександр Тищенко та завідувач кафедри суспільних наук, професор Тетяна Чубіна, перебуваючи з офіційним візитом у Головній школі пожежної служби, м. Варшава, зустрілися з керівництвом Школи та обговорили перспективи подальшої співпраці.

Черговим етапом співробітництва стало те, що очільники навчальних закладів Олександр Тищенко та Павел Кенпка підписали договір щодо спільного проведення навчання за І рівнем освіти (бакалавр) за спеціальністю інженерія пожежної безпеки.

Основною перевагою даного договору для студентів ЧІПБ, які навчаються за кошти фізичних та юридичних осіб, є можливість паралельного навчання у Головній школі пожежної служби (м. Варшава) та отримання другого диплому Республіки Польщі.