У Черкасах стартували змагання прикордонників, присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота (фото)

11 Червня 2018 13:28

У Черкасах урочисто відкрили чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби. Семиденні змагання, які стартували 10 червня, присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

У чемпіонаті візьмуть участь 25 команд з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Понад 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України, боротимуться за першість у чемпіонаті.

“Знаковим є те, що даний захід проходить саме в Головному центрі, який носить ім’я Ігоря Федоровича. Ми зобов’язані вічно зберігати пам’ять про кожного загиблого побратима. У цьому запорука нашої моральної перемоги над сусіднім агресором. Усім учасникам бажаю досягнення високих особистих показників та перемог у цьому Чемпіонаті”,  – зазначив директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій.

Сьогодні, впродовж першого дня чемпіонату, спортсмени змагатимуться з стрільби зі зміною магазина, з обмеженням часу, у русі та після фізичного навантаження.
12 та 13 червня  учасники випробують свої сили у дуельній стрільбі, яка відбудеться у три етапи.

А вже 14 та 15 червня команди змагатимуться у індивідуальних вікових групах зі службового двоборства, яке включає у себе біг на 3000 метрів зі стрільбою та командна естафета зі стрільбою з АК на відстань 75 метрів по мішені.

фото надані Головним центром підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота