Хлопчику, якому баскетбольним щитом зламало хребет, збирають гроші на лікування

25 Червня 2018 19:26

В Черкасах унаслідок нещасного випадку на одному з майданчиків Центрального стадіону постраждав шестикласник школи № 31 м. Черкаси. Хлопчик отримав серйозне ушкодження хребта. Інцидент стався 24 червня під час футбольного турніру “Дніпровська хвиля – 2018”, коли учасники очікували нагородження, пише сайт “Кропива”.

“В очікуванні нагородження діти проводили час на баскетбольному майданчику – грали у свій улюблений футбол, Олег сидів під щитом, а далі чи то з чиєїсь халатності, чи була інша причина – щит (важезна конструкція) впав на дитину… У результаті в Олега перелом хребта, понад 6-годинна операція, прогнозів лікарі не дають, найстрашніше – він не відчуває ніг, – пише у своєму фейсбуку черкасець Віталій Якуба.  – Молимося і віримо, що все буде добре, хлопець стане на ноги і виграє ще не один кубок”.

Батьки юних футболістів, однокласників збирають фінансову допомогу батькам хлопчика – 4149 4978 2616 1202 Левицька Юлія Павлівна (для Рудницького Олега)

У той же час начальник департаменту освіти та гуманітарної політики міської ради Сергій Воронов  зазначив, що наразі збирається вся інформація по згаданому інциденту та проводиться внутрішня перевірка.