Черкаську “Батьківщину” лихоманить

27 Червня 2018 15:46

Темна смуга в житті черкаської “Батьківщини”. Сьогодні стало відомо, що заступника міського голови Черкас “батьківщинівця” Ігоря Волошина відсторонено від посади. А депутат обласної ради від цієї політичної сили Роман Буданцев – написав заяву про вихід із партії.

Зокрема, в коментарі виданню zmi.ck.ua Ігор Волошин повідомив, що сьогодні, 27 червня, Апеляційний суд в Черкаській області відсторонив його від посади на 42 дні. І термін, за словами чинокика, можуть подовжити.

Нагадаємо, Ігор Волошин є фігурантом справи про розтрату бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ідеться про 3 млн. грн. за непоставлене спортивне обладнання в одну зі шкіл Черкас).

Волошин зазначив, що вважає справу політичним замовленням, адже він входить до команди міського голови. Стосовно самого розслідування Волошин заявив, що не переймається, оскільки складу злочину немає, обладнання – в наявності.

“Єдине, що усе це політичне переслідування відображається на здоров’ї моїх батьків”, – зазначив Ігор Волошин у коментарі журналістам.

facebook.com\Роман Буданцев

Роман Буданцев написав заяву про вихід із ВО “Батьківщина” за власним бажанням. У своєму фейсбуку політик повідомив, що “до цього рішення йшов довго, зважив всі “за” і “проти”. Причин на це багато. Сукупність різних факторів стала поштовхом для рішення про вихід”. Він також зазначив, що багато в чому я не згоден із процесами, які відбуваються в обласній партійній організації ВО “Батьківщини”.

facebook.com/Роман Буданцев

Роман Буданцев, як депутат облради, покинув також лави фракції ВО “Батьківщина”.