Ровер розірвало на шматки, – сталося дві ДТП з велосипедистами (фото, відео)

9 Липня 2018 18:30

У неділю 8 липня о 04:50 в місті Ватутіне на перехресті вулиць Юрківська та Звенигородська водій автомобіля “Audi A6″ скоїв наїзд на велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедист отримав важкі травми, від яких помер на місці пригоди, повідомляють черкаські рятувальники.

фото з фейсбуку Сергія Радченка

“П’яний водій насмерть збив велосипедиста. Трагедія сталась 8 липня близько 5 години ранку. Велосипед розірвало на шматки. Жертва померла одразу. Винуватця затримала поліція. Власність автівки на закордонних номерах заперечував. Гальмівного шляху не було”, – розповів про деталі трагедії черкаський журналіст Сергій Радченко у своєму фейсбуку.

facebook.com/faceCherkassy

Ще одна ДТП із велосипедистом сталася теж у неділю, у Черкасах у районі Дахнівки. Як повідомляють у спільноті “Черкаси”, на повороті з Канівської траси на вул. Карбишева авто наїхало на велосипедиста. Постраждалого доставили у Третю міську лікарню, водій авто з місця пригоди втік…

Нагадаємо, 17 червня неподалік Сміли екс-депутатка Черкаської облради, бізнес-леді Любов Савченко збила своїм “Мерседесом” пару велосипедистів. 28-річний Олексій Гончар загинув на місці пригоди, його подруга отримала тілесні ушкодження. Аби привернути увагу до дотримання правил дорожнього руху і не дати цій справи “зійти на гальмах”, черкаські велосипедисти провели нещодавно пробіг до місця трагедії.

У Черкасах відбувся велопробіг на честь загиблого у ДТП Олексія Гончара

У Черкасах відбувся велопробіг на честь загиблого у ДТП Олексія Гончара. Велосипедисти в суботу проїхалися колоною від площі Богдана Хмельницького до місця автопригоди. Нагадаємо, ДТП сталася 17 червня на дорозі Черкаси – Сміла. Автомобіль марки «Мерседес» здійснив наїзд на 2-ох велосипедистів. Один загинув на місці пригоди, інший отримав тілесні ушкодження. З моменту загибелі Олексія Гончара пройшло 22 дні, за цей час підозрюваних у вчиненні ДТП не встановили.

Posted by Телеканал Рось on Monday, 9 July 2018