Поки мати відпочивала, донька подзвонила в поліцію (відео)

13 Липня 2018 21:19

Лише за описом будинку та подвір’я черкаським патрульним вдалося розшукати 9-річну дівчинку

“Чужий чоловік зачинив у хаті мою доньку із онукою. Врятуйте дитину, вони у провулку Зелений…”, – таке повідомлення о 16:40 в четвер 12 липня надійшло патрульним від жительки Лисянського району.

Жінка розповіла, що донька разом із дівчинкою поїхали до міста аби відвідати дитячого стоматолога, але за кілька годин зв`язок між рідними втратився.

Лише за описом будинку та подвір`я черкаським патрульним вдалося розшукати 9-річну дівчинку

Лише за описом будинку та подвір`я черкаським патрульним вдалося розшукати 9-річну дівчинку“Чужий чоловік зачинив у хаті мою доньку із онукою. Врятуйте дитину, вони у провулку Зелений…”, – таке повідомлення о 16:40 учора надійшло патрульним від жительки Лисянського району. Жінка розповіла, що донька разом із дівчинкою поїхали до міста аби відвідати дитячого стоматолога, але за кілька годин зв`язок між рідними втратився. Отримавши номера телефонів патрульним вдалося дотелефонуватися до дівчинки проте, точної адреси дитина повідомити не могла, бо дуже була наляканою і не орієнтувалася в незнайомій місцевості. На щастя Тетянка (ім`я змінено) легко йшла на контакт із поліцейськими, вона описувала будинок, що є у дворі та навколо. Нажаль, у провулку Зеленому пошуки не давали жодних результатів. Тоді, інспектори прийняли рішення обстежити сусідні вулиці та провулки. Лише через деякий час вдалося встановити місцезнаходження малої. Вона перебувала в провулку Гвардійський, а мати у цей час спала в кімнаті з чоловіком. 40-річна жінка та 49-річний черкащанин разом випивали, а потім лягли спати й залишили 9-річну дівчинку без нагляду. Зараз справою зайнялася ювенальна превенція Черкаського відділу поліції, саму ж дитину, було доставлено до реабілітаційного центру, що на вулиці Чайковського.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Friday, 13 July 2018

Отримавши номера телефонів патрульним вдалося дотелефонуватися до дівчинки проте, точної адреси дитина повідомити не могла, бо дуже була наляканою і не орієнтувалася в незнайомій місцевості. На щастя Тетянка (ім`я змінено) легко йшла на контакт із поліцейськими, вона описувала будинок, що є у дворі та навколо.

На жаль, у провулку Зеленому пошуки не давали жодних результатів. Тоді, інспектори прийняли рішення обстежити сусідні вулиці та провулки. Лише через деякий час вдалося встановити місцезнаходження малої.

Дівчинка перебувала в провулку Гвардійський, а мати у цей час спала в кімнаті з чоловіком.

40-річна жінка та 49-річний черкащанин разом випивали, а потім лягли спати й залишили 9-річну дівчинку без нагляду.
Зараз справою зайнялася ювенальна превенція Черкаського відділу поліції, дитину було доставлено до реабілітаційного центру на вулиці Чайковського.