Завтра в Черкасах прощатимуться з загиблими у страшній ДТП по Чорновола

26 Липня 2018 13:05

Прощання з Іриною та Андрійком, які загинули 24 липня в моторошному ДТП, відбудеться, попередньо, завтра о 12:30 в будинку трауру. Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Черкас.

vikka.ua

28-річна Ірина та її син, 4-річний Андрійко, загинули у ДТП на перехресті вулиць Чорновола-Чайковського. У скоєнні аварії обвинувачують 38-річного харків’янина Миколу Захарченка. Він був за кермом “БМВ”, яка врізалася у “Фіат”, котрий відкинуло на матір з дитиною, що в той момент переходили дорогу по пішохідному переходу.

Микола Захарченко намагався уникнути відповідальності. Він пересів на місце пасажира і навіть намагався дзвонити в поліцію зі скаргами на дії правоохоронців. Свідки вказала на нього, як на водія “БМВ”. Микола Захарченко перебуває в розшуку за зникнення з місця ДТП в Києві.

Як повідомляють у поліції, за фактом ДТП із загиблими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.  За вчинене винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.