У Черкасах поліцейські мусили діставати зброю, аби зупинити порушників (відео)

30 Липня 2018 07:31

У п’ятницю 27 липня, близько сімнадцятої години, надійшов виклик про те, що черкащанин переслідує “Тойоту”, водій якої причетний до крадіжки грошей (ідеться про 35 тис. грн.) і документів з автомобіля заявника.

“Тойоту” патрульні зупинили на перехресті вулиці Смілянської та бульвару Шевченка. Та після зупинки водій натис на газ – і почав втікати.

На перехресті з вулицею Дашкевича водій зіткнувся з “Кіа”, та це його не зупинило. 


Тікаючи вулицями міста від поліції, автомобіль наражав на небезпеку й інших учасників дорожнього руху, бо їхав він із великою швидкістю на заборонені сигнали світлофора, зазначають в управлінні патрульної поліції.

Порушника вдалося зупинити на вулиці Кавказькій, тоді водія разом із пасажиром авто затримали й одягли на обох кайданки. Після чоловіків передали слідчим Черкаського відділу поліції.
Також, на місці інспектори склали протокол за ст. 122-2 і винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП.

Викрали гроші й тікали від патрульних: черкаські поліцейські діставали зброю аби зупинити порушників

Викрали гроші й тікали від патрульних: черкаські поліцейські діставали зброю аби зупинити порушників27 липня, близько сімнадцятої години, надійшов виклик про те, що черкащанин переслідує водія автомобіля Toyota, який причетний до крадіжки грошових коштів і документів з автомобіля заявника. Автомобіль Toyota патрульні зупинили на перехресті вулиці Смілянської та бульвару Шевченка, але, після зупинки кермувальник натис на газ і почав втікати. На перехресті з вулицею Дашкевича водій здійснив зіткнення з автомобілем Кіа, та це його не зупинило. Тікаючи вулицями міста від поліціянтів, автомобіль наражав на небезпеку й інших учасників дорожнього руху, бо їхав він із великою швидкістю на заборонені сигнали світлофора. Порушника вдалося зупинити на вулиці Кавказькій, тоді водія разом із пасажиром авто затримали й одягли на обох кайданки. Після, чоловіків передали слідчим Черкаського відділу поліції. Також, на місці інспектори склали протокол за ст. 122-2 і винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Sunday, 29 July 2018

“Ще одна ситуація, коли треба швидко приймати вправо і зупинятися. Та показово інше – навіть під дулом пістолета, ці порушники безстрашні і першим ділом – дзвонити куму, – прокоментувала інцидент прес-офіцер УПП у Черкаській області Зоя Вовк. – А те, що скоїли ДТП, викрали із чужого авто 35000, тікали, мчали на червоний сигнал світлофора, ледь не позбивали людей – це не лякає…”.