Черкащани увійшли в п’ятірку найсильніших команд з пожежно-прикладного спорту (фото)

10 Серпня 2018 18:19

Збірна команда Черкаського інституту пожежної безпеки з пожежно-прикладного спорту здобула “срібло” у пожежній естафеті та увійшла у п’ятірку найсильніших команд, повідомляють у навчальному закладі.

8 серпня на базі спортивного комплексу “Локомотив” в місті Чоп Закарпатської області, відбулося урочисте відкриття Кубка України з пожежно-прикладного спорту, присвяченого 27-й річниці Незалежності України.



Цього року за першість змагалися 15 команд з різних куточків України та вищих навчальних закладів структури ДСНС. Усього 134 учасники.


У другій половині дня відкриття змагань спортсмени долали пожежну естафету 4 х 100 м.

У цьому виді спортивної боротьби учасники з естафетою у руках проходили чотири етапи. Спочатку вогнеборець піднімається на дах будиночка за допомогою драбини-палки, на другому етапі долає паркан заввишки два метри. Після чого, підхопивши рукави і пробігши бумом, спортсмен приєднує рукава до розгалуження та прокладає рукавну лінію. Фінальний четвертий етап закінчується видовищною подією – атлет-рятувальник гасить вогнегасником палаючу рідину в деку.


У напруженій боротьбі спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України вибороли “срібло”, а у підсумку змагань команда ЧІПБ зайняла п’яте місце.

фото надані ЧІПБ