Як ЦВК Януковича-Порошенка вибори в громадах відмінила, – думка

15 Серпня 2018 14:00

Політичний режим анархії, безвідповідальності та охлократії дав можливість руками “ручної” ЦВК відмінити вибори в нових громадах держави. Так вважає лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

ukrinform.ua

“Я переконаний, що ЦВК на чолі з орденоносним Охендовським і К. виконали прохання влади, яка хоче максимально сконцентрувати адмінресурс напередодні президентських виборів і боїться програшу на місцевих, – зазначив Микола Томенко у своєму фейсбуку. – Але найбільше вразило мене цинізмом і дилетантизмом звернення ЦВК до Комітету ВР.  Цинізмом, бо депутати , а відповідно і Комітети не працюють, а у відпустці. І згідно Конституції розпочнуть роботу … 4 вересня. Тому і заяву ЦВК ухвалили у період відпусток. Дилетантизмом, бо не мають права члени ЦВК тлумачити Конституцію чи рішення КС”.

“Між іншим реакція міжнародних організацій-донорів в контексті характеристик нинішнього охлократичного політичного режиму. Вони теж на власний розсуд визначають, який Закон Конституційний, а який ні.
А ви кажете “давай нову Конституцію”?!
Нам би навчити владу і суспільство чинну Конституцію і закони виконувати і відповідно карати за їх недотримання!”, – зауважив Микола Томенко.