На Уманщині осучаснять сервісний центр МВС

21 Серпня 2018 09:30

Реєстраційні послуги стануть якіснішими для жителів Жашківщини, Уманщини, Монастирищини, Маньківщини, Христинівщини та тутешніх ОТГ.

Створення дійсно передового сервісного центру в Умані, який би відповідав викликам сьогодення – на часі. Проект – тривалий та вартісний, каже заступник голови ОДА Ярослав Березань. Частину фінансових зобов’язань бере на себе обласний бюджет, частину передбачать у себе райони та ОТГ.

ck-oda.gov.ua

Проект масштабний і розтягнеться на 2 роки, – каже Ярослав Березань. – Це не тільки час для проведення робіт, а й для того, щоб закумулювати необхідні кошти, оскільки проект передбачає чималу кількість робіт. Втім місцерозташування, кількість населення і, що головне, бажання громад дає впевненість в успіху цієї справи. Історію ж успіху вже маємо у Черкасах”.

Загальна вартість проекту сягає 5,3 млн грн. У Сервісному центрі МВС створять відкриті офіс-центри, електронна черга, одночасний прийом 5-6 осіб та значно розширений перелік послуг, порівняно з його застарілим попередником МРЕВ.

Технічне забезпечення оновлять за рахунок державного бюджету, додав керівник Регіонального сервісного центру МВС Черкащини Володимир Андрущенко.