У Черкасах на пожежі врятували матір і трьох її дітей

17 Вересня 2018 14:54

У Черкасах на пожежі врятовано маму з трьома дітьми. Подія сталася у неділю 16 вересня близько 22:30 в 9-поверховому гуртожитку на вулиці 30-річчя Перемоги”.

Як інформують в обласному управління ДСНС, загорання в кімнаті на 2-му поверсі сталося через замикання електромережі. Його виявили лише коли вогонь майже повністю охопив кімнату, а дим почав заповнювати коридори та сусідні помешкання. Відчувши їдкий дим, мешканці одразу звернулися по допомогу за номером «101» та почали самостійно виходити з задимленої будівлі.

Коли на місце події прибуло перше відділення із 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення, стало відомо, що в одній із кімнат поруч із палаючою квартирою знаходяться люди.

Під час проведення розвідки у апаратах на стисненому повітрі, в одній із кімнат пожежні в диму знайшли 34-річну матір та трьох її дітей 14, 12 та 3 років.

Одягнувши на потерпілих спеціальні дихальні маски, співробітники ДСНС вивели їх сходами на свіже повітря. Після огляду лікарями “швидкої” врятовані від госпіталізації відмовилися.

Пожежу, що завдала значної шкоди помешканню, було повністю ліквідовано о 23:15.