Люди безстроково прекрили дорогу на Геронимівку – чиновники обіцяють ремонт відзавтра

20 Вересня 2018 12:37

Невдоволені станом дороги в напрямку від Черкас до Геронимівки люди вкотре перекрили трасу Н16. Селяни хочуть таким чином привернути увагу керівництва області та району до критичного стану дороги – від ЧІПБ до розв’язки на Геронимівку.

Цього разу акція буде безстроковою. Всі відповідні дозволи на проведення акції,  кажуть люди, у них є, повідомляє “Вичерпно”.

Заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв прийшов до учасників акції.

“Ми знаємо, що ця ділянка дороги є непроїзною, — зазначив Омаргалієв. — Із цього приводу була розмова з головою ОДА Юрієм Ткаченком і було вирішено, що із завтрашнього дня ми починаємо на цій дорозі ямковий ремонт”.

При цьому чиновник пообіцяв, що за 10 днів цей відрізок шляху зроблять проїзним.

Однак люди кажуть, що не дуже вірять обіцянкам і налаштовані боротися до кінця. Селяни питають, чому тендер не призначили раніше і звинувачують владу у бездіяльності. Розходитися вони поки що не збираються.

“Якщо вони завтра не виходять на ремонт, то післязавтра я виходжу з вами на цей перехід”, — пообіцяв учасникам акції Костянтин Омаргалієв.

До мітингувальників приїхав і представник Служби автомобільних доріг.

“Залатати 1 квадратний метр ямковості коштує близько 300 грн, сума цього ремонту залежить від того, скільки буде зроблено, — він.

При цьому він запевнив, що це будуть не ті кошти, які заплановані на обіцяний капітальний ремонт.