Волинянин пройшов пішки 800 кілометрів до Канева (відео)

21 Вересня 2018 09:00

Останні кілометри пішої мандрівки до Канева подолав волинський шевченкознавець і волонтер Руслан Теліпський. Про це йдеться в сюжеті Суспільне Волині, – пише Район.Луцьк.

Мандрівник розпочав ходу, яку назвав “Тарасів Дороговказ”, у День Незалежності з прифронтового Слов’янська. Подолав майже 800 кілометрів, був у семи областях України. 21 вересня, у четвер, він зустрівся з мешканцями села Гельмязів Черкаської області.

Мандрівник-шевченкознавець пішки дійшов до Канева

Останні кілометри мандрівки до Канева нині долає волинський шевченкознавець та волонтер Руслан Теліпський. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі. Мандрівник розпочав ходу, яку назвав «Тарасів Дороговказ», у День Незалежності з прифронтового Слов’янська. Подолав майже 800 кілометрів, був у семи областях України. Сьогодні зранку він зустрівся з мешканцями села Гельмязів Черкаської області. Він розповів: присвятив ходу не лише «будителю нації», як називає Шевченка, а й тим захисникам, які нині відстоюють цілісність України. Каже: не дарма обрав для старту подорожі саме Слов’янськ, був там одразу після звільнення міста. Своєю мандрівкою прагне об’єднати різні регіони. Цими вихідними Руслан повертається на Волинь. Каже: готовий через 10 років повторити ходу, але вже південними областями України. Завтра мандрівник разом з однодумцями, які приїхали підтримати його з Волині, підніметься на Чернечу Гору.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 20 September 2018

Теліпський розповів: присвятив ходу не лише “будителю нації” як називає Шевченка, а й тим захисникам, які нині відстоюють цілісність України. Каже: не дарма обрав для старту подорожі саме Слов’янськ, був там одразу після звільнення міста. Своєю мандрівкою прагне об’єднати різні регіони.

Цими вихідними Руслан повертається на Волинь. Каже: готовий через 10 років повторити ходу, але вже південними областями України.

Сьогодні, 21 вересня, мандрівник разом з однодумцями, які приїхали підтримати його з Волині, підніметься на Чернечу Гору.