Перетворили бар на хаб: чому в селі на Золотоніщині залишається молодь (відео)

8 Жовтня 2018 09:27

Драбівці на Золотоніщині – село, де молодь не їде в місто, а лишається. Активна молодь тут об’єдналася в Молодіжну раду. Гуртом розчистили і впорядкували захаращений парк, відкрили тренажерну залу, де можна займатися безкоштовно. Сільська рада Драбівців викупила для молоді приміщення колишнього бару. Тут хочуть створити сільський хаб із кафе, робочими місцями і дитячою кімнатою.

Детальніше про життя у Драбівцях, активні мешканці яких стали переможцями конкурсу “Кращі практики місцевого самоврядування” у партнерстві з Програмою Ради Європи “Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні” – у відео:

Пліч-о-пліч (Молодіжна рада) коротка версія

Де дружніші, там і сильніші!Діалог – передумова процвітання.Дивіться практику Драбівецької сільської ради (Золотоніський район, Черкаська область) про залучення молоді до процесу прийняття рішень та дії в програмі циклу «Пліч-о-пліч» про проекти переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування»!Також беріть участь у цьогорічному конкурсі!Термін подачі заявок спливає 8 жовтня 2018 року!http://www.slg-coe.org.ua/p14328/Мінрегіон, Децентралізація, UA: Перший, Офіс Ради Європи в Україні – Київ, Natalka Ponomariv, Пономарьов Вячеслав, Oleksandr Morozis, Konstantin Puzankin, Александр Герасименко, Олександр Баранник, Tanya Barannik

Posted by Рада Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» on Tuesday, 2 October 2018