Львівський заводу шукає робітників у Золотоноші

9 Жовтня 2018 21:10

Днями фахівцями Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості було організовано ярмарок вакансій для роботодавця, який завітав із Львівської області – Товариства з обмеженою відповідальністю “ЛЕОНІ” –  міжнародного виробника кабельних мереж для автомобілів. У заході взяли участь близько 50 пошукачів роботи.

Представники компанії надали інформацію та продемонстрували відеоматеріал про найдавніше підприємство Німеччини, до концерну якого входить 80 заводів у 32 країнах світу.

“Підприємство успішно функціонує на українському ринку праці вже 15 років.  На території Львівської області у місті Стрий працює завод, який одним із перших відкрився саме в Україні і на який зараз конче потрібні монтери кабельного виробництва та оператори технологічних установок. Головними вимогами до претендентів – є уважність, працьовитість, здатність розрізняти кольори та орієнтація на виконання завдань. У свою чергу компанія гарантує стабільну заробітну плату у розмірі 9 700 грн. та офіційне працевлаштування, медичне страхування, пільгове харчування та діючу систему преміювання”, – розповіла золотонісцям інструктор виробничої бази навчання Леся Пігут.