Мінкульт відмовився фінансувати довгобуд Канівського будинку культури (відео)

7 Листопада 2018 16:37

Міністерство Культури не фінансуватиме подальше зведення Канівського будинку культури. Це питання мають вирішувати місцеві органи виконавчої влади.

Таку відповідь надіслали журналістам “Суспільного” з профільної установи на запит про долю довгобуду. Звели його 35 років тому. Держава фінансувала будівництво, коштів не вистачило. З 2005 до 2013 рік Мінкульт спрямувало 25 млн. грн. на будівництво, а з 2014 року  гроші припинили надходити взагалі.

У 4-поверховому БК мали б займатися танцюристи, музиканти і спортсмени, тут є зала на 700 місць.

Утім, БК – на балансі Міністерства культури. Тож, за логікою, фінансувати будівництво має ця установа. Як каже секретар міськради Сергій Ткаченко, коштів на ці роботи Канів не має. Для завершення робіт потрібно не менше 200 млн. грн.

Що тепер міська влада робитиме із недобудовою – у сюжеті:

Канів будинок культури

Міністерство Культури не фінансуватиме подальше зведення Канівського будинку культури. Таку відповідь надіслали журналістам суспільного з профільної установи на запит про долю довгобуду. Звели його 35 років тому. Держава фінансувала будівництво, коштів не вистачило. 2014 року ̶ гроші припинили надходити взагалі. Що тепер міська влада робитиме із недобудовою – дізнавалися кореспонденти суспільного.

Posted by Телеканал Черкаси on Wednesday, 7 November 2018