Убивць корсунського журналіста Соснівський суд випускає під заставу

16 Листопада 2018 20:14

Соснівський районний суд міста Черкаси призначив заставу ймовірному викрадачу та ймовірному організатору вбивства журналіста Василя Сергієнка. Про це Insider повідомив з зали суду присутній друг загиблого Олег Собченко.

Зокрема, зазначив він, ймовірному організатору викрадення та вбивства Вадиму Мельнику призначили заставу у 2 млн гривень. Віктору Горбенку, якого підозрюють у викраденні, побитті та катуванні – оголосили 800 тисяч гривень застави.

Оголошення рішення суду по запобіжному заході злочинцям у справі вбивства журналіста СергієнкаUPD: виявляється захисник вбивць був захисником у справі сепара Топаза

Posted by Мосійчук Павло on Friday, 16 November 2018

Присутні у судовій залі громадяни, серед яких ветерани АТО, волонтери та активісти – блокували залу суду. У залі присутні бійці Нацгвардії.

Прокуратура обіцяє подати апеляційну скаргу. Попри все конвой вивіз обвинувачених Горбенка, Мельника, Воронкова та Недибалюка в СІЗО.

Нагадаємо, 4 квітня 2014 року Василь Сергієнко був побитий та викрадений з двору власного будинку у місті Корсунь-Шевченківський. Наступного дня тіло було знайдено за 15 кілометрів від міста у Виграївському лісі з кайданками на руках та слідами жорстоких катувань.

У квітні 2017 року на Київщині правоохоронці затримали одного із підозрюваних у вбивстві Василя Сергієнка.