Вирішують “великі гроші”: активісти вимагали залишити під вартою убивць корсунського журналіста (відео)

19 Листопада 2018 16:15

Залишити під вартою підозрюваних у вбивстві корсунського журналіста Василя Сергієнка та провести безперервний розгляд цієї справи вимагали сьогодні вранці черкащани у Соснівському райсуді Черкас, повідомляє телеканал UA: Черкаси.

Суд

Залишити під вартою підозрюваних у вбивстві корсунського журналіста Василя Сергієнка та провести безперервний розгляд цієї справи вимагали сьогодні вранці черкащани у Соснівському райсуді Черкас. В п’ятницю, 16 листопада колегія суддів обрала підозрюваному в організації викрадення та вбивства журналіста альтернативний запобіжний захід, а саме звільнення під заставу у два мільйони гривень. Також заставу 800 тисяч гривень як запобіжний захід суд обрав для ще одного підозрюваного у викраденні та вбивстві.

Posted by Телеканал UA: Черкаси on Monday, 19 November 2018

Нагадаємо, 16 листопада колегія суддів обрала підозрюваному в організації викрадення та вбивства журналіста альтернативний запобіжний захід, а саме звільнення під заставу у два мільйони гривень. Також заставу 800 тисяч гривень як запобіжний захід суд обрав для ще одного підозрюваного у викраденні та вбивстві.