Обвинувачених у вбивстві журналіста повернули в СІЗО (відео)

21 Листопада 2018 16:46

Залишити тримати під вартою протягом наступних 60 діб – таке рішення винесла колегія суддів Соснівського райсуду Черкас сьогодні вночі одному з обвинувачених у справі вбивства журналіста Василя Сергієнка. Про це інформує UA: Черкаси.

суд

Залишити тримати під вартою протягом наступних 60 діб – таке рішення винесла колегія суддів Соснівського райсуду Черкас сьогодні вночі одному з обвинувачених у справі вбивства журналіста Василя Сергієнка. Нагадаємо, в пятницю 16 листопада запобіжний захід для нього було змінено з тримання під вартою на внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень. Після вчорашнього 8 годинного засідання, судді вирішили продовжити його тримати в Черкаському слідчому ізоляторі до 18 січня наступного року.

Posted by UA: Черкаси on Tuesday, 20 November 2018

Нагадаємо, в пятницю 16 листопада запобіжний захід для нього було змінено з тримання під вартою на внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

Після вчорашнього 8 годинного засідання, судді вирішили продовжити його тримати в Черкаському слідчому ізоляторі до 18 січня наступного року.